lars iversen ekspres vikar

Bookning af vikarer eller spørgsmål?

Kontakt Lars, vores lokalkendte kundekonsulent

Sådan er vores vikarer

Valgt personligt
Vi tager hånd om vores vikarer, og vælger dem personligt
Ærlige
Hvis vikaren mod forventning ikke er et match, er det okay at ombestemme sig - både for vikar og virksomhed
Ikke blot endnu en vikar
Vi gør vores bedste for at matche vikar og virksomhed, fordi det kommer alle til gode.
Previous slide
Next slide
et billede af lars iversen på et lager hos ekspres vikar

Ring eller skriv nu

Bliv kontaktet - udfyld herunder

Hvorfor ansætte vikarer gennem et vikarbureau i Hillerød? 

Står din virksomhed ofte over for hektiske perioder, hvor arbejdsopgaverne måske hober sig op eller udfordringer som sygdom på arbejdspladsen og andre uforudsete begivenheder, der skaber et pres på jeres drift?

Der er mange gode grunde til, at virksomheder oplever, at de har brug for ekstra hænder på arbejdspladsen. Når sådanne situationer presser sig på, er det godt, der findes en simpel og effektiv løsning på problemet – nemlig et vikarbureau.

Ekspres Vikar - Dit vikarbureau i Hillerød

Ekspres Vikar er dit vikarbureau i Hillerød, som tilbyder kvalificeret vikarassistance til lager, produktion og industri.

Hos Ekspres Vikar er vi dedikerede til at hjælpe virksomheder med at finde den rette vikarløsning. Vi arbejder ud fra 3 koncepter, nemlig:


Vi tror på, at et samarbejde giver den bedst mulige succes. Derfor er vores mål, at få et langvarigt samarbejde, hvorpå vi kan målrette ét af vores koncepter til
din virksomhed.

Gennem fleksibel fastansættelse, er vi i samarbejde med jer i stand til at analysere jeres vikarbehov og udarbejde en plan for, hvornår I potentielt kunne få brug for vores vikarer. Dette sikrer, at I altid har den rette arbejdskraft, når behovet opstår. Hvis situationen alligevel skulle ændre sig, og I ikke har brug for vores vikarer på en given dag, kan I uden form for omkostning returnere vikarerne til os. 

Hos Ekspres Vikar er vi dedikerede til at hjælpe virksomheder med den helt rette vikarløsning. Vi tror på, at samspillet mellem at matche vores vikarers kompetencer med din virksomheds behov, giver den optimale forudsætning for et effektivt samarbejde. Vores primære mål er at sikre jer den rette hjælp, når I har brug for den. Kun på den måde, kan vi blive det bedste vikarbureau for netop dig. Bliv klogere på, hvordan vi hjælper virksomheder gennem vores vikarløsninger her. 

Hvilket vikarbureau skal jeg vælge?

Sådan lyder spørgsmålet ofte blandt de mange vikarsøgende virksomheder. Det vigtigste er, du finder et vikarbureau som specialiserer sig i den branche, din virksomhed er indenfor. Hos Ekspres Vikar er vi et erfarent vikarbureau inden for lager- og transportindustrien. Det vil altså sige, at vi er specialiseret i at levere fleksibel og kvalificeret vikarhjælp til virksomheder inden for lager-, produktion- og transportindustrien. 

Vi er ikke blot et vikarbureau i Hillerød Kommune. Faktisk agerer vi som et både som et vikar og rekrutteringsbureau, hvor vi yder vikarassistance i byer som Kolding, Aabenraa, København og Horsens. Vores omfattende netværk dækker store dele af Danmark, og med over 20 års erfaring i branchen, er vi overbeviste om, at vi besidder de nødvendige ressourcer til at støtte din virksomhed på bedste ‘’vikarvis’’.

Dit valg for effektiv rekruttering

Når du vælger Ekspres Vikar som din vikarbureau i Nordsjælland, sparer du betydelige ressourcer, som normalt vil blive brugt på at annoncere stillinger, afholde ansættelsessamtaler og oplære nyt personale. Vores erfarne rekruteringsteam besidder de nødvendige ressourcer til at finde de rette vikarer til din virksomhed, hvilket frigiver dig fra den tidskrævende proces. Du sparer derfor tid og kræfter på at lade os gøre rekrutteringsarbejdet for dig.

Alt du skal gøre, er blot at kontakte os i dag, og så er vi klar til at give dig den rette vikarhjælp. 

Ønsker du at blive klogere på hele forholdet omkring at vælge et vikar- og rekrutteringsbureau fremfor at tage rekrutteringen i egen hånd? – Så kan du lige nu læse vores blogindlæg; ‘’Er en lagerchef bedre end et rekrutteringsbureau’’, hvor vi udforsker fordelene fra begge sider. 

Bliv vikar i Hillerød - Valget er dit

Leder du efter et vikarjob i Hillerød? Hos Ekspres Vikar kan du lige nu blive vikar i Hillerød. Opgaverne varierer alt efter den specifikke branche, du søger indenfor, men fælles for alle opgaver er, at du får en grundig introduktion og oplæring, inden du bliver sendt ud til din første opgave.

Find dit næste vikarjob her.

Det kan for mange være en betydelig fordel, at ansøge om ufaglært vikararbejde, fordi du netop får muligheden for at opnå en værdifuld erfaring, som du kan skrive på dit CV. Såkaldte ufaglærte jobs skaber altså muligheden for, at du senere kan opnå en række mål og ambitioner for din karriere. Hertil får du også en unik indsigt i erhvervslivet, hvortil du opnår en lang række færdigheder og kompetencer på tværs af forskellige vikarjobs. Slutningsvis får du muligheden for at opbygge et bredt netværk, som er værdifuldt senere hen i karrierelivet. 

Hvis du ønsker at få mere information om, hvordan du bliver vikar i Hillerød Kommune, eller hvordan du får et ufaglært arbejde i Hillerød, er du velkommen til at tjekke vores virkarinfo ud her.

Se alle vikarjob lige nu

Bliv ringet op eller kontaktet