For virksomheder

Står din virksomhed og mangler et par ekstra hænder? Så lad Ekspres Vikar hjælpe dig. Vi har en stor database af dygtige, ufaglærte vikarer, der står klar til at yde vikarhjælp i en fart.

Hos Ekspres Vikar er vi specialister i ufaglært arbejdskraft. Vi har mere end 16 års erfaring i at hjælpe virksomheder med kvalificeret vikarhjælp, inden for lager, industri og produktion. Vi forstår at sætte os ind i din virksomheds behov for fleksibel ansættelse. 
Vi tilbyder fleksible vikarløsninger som Try&Hire, Fleksibel Fastansættelse og Dag-til-Dag. Læs om de enkelte koncepter her på siden, og se hvilken løsning der passer bedst til netop din virksomhed.

Du kan også kontakte os. Så hjælper vi dig gerne med at finde den rigtige vikarløsning.

Læs hvorfor du skal vælge os som vikarbureau, hvad enten du er tættest på
Kolding eller for den sags skyld København

Vikarløsninger til virksomheder

Try&Hire

Når du overvejer at ansætte en ny medarbejder.

Se mere her

Fleksibel Fastansættelse

Når behovet for faste medarbejdere ændrer sig.
Se mere her

Dag-til-Dag

Når du har akut brug for vikarhjælp.

Se mere her

Fremtidens vikarer - KlarVikar e-learnings forløb for vikarer

Halverer oplæringstiden af vikarer

Vi har udviklet et koncept, som kun er for virksomheder, der vil prøve kræfter med fremtidens vikarer. Vi får et strategisk samarbejde med dig, hvor du får adgang til vikarer, som er blevet ekstra godt klædt på via KlarVikar. Kontakt os for at høre mere.

Vi har den løsning du mangler

Ekspres Vikar hjælper virksomheder med at finde den løsning, som passer præcis til dit behov. Er du tvivl, så kontakt os, og i samarbejde kan vi finde ud af, hvilken af vores løsninger der passer bedst til jer.