Fleksibel Fastansættelse

Sådan fungerer Fleksibel Fastansættelse

Lad os forestille os at en medarbejder er gået på pension eller har sagt op. Istedet for at ansætte en ny fast medarbejder, ansættes en vikar.

Fordelen er, at vikariatet er tilpasset virksomhedens behov for arbejdskraft. Det betyder at i perioder med store udsving i ordretilgangen, og hvor der ikke er arbejde nok til en ekstra medarbejder, sendes vikaren tilbage til Ekspres Vikar. Omvendt er vikaren fast tilknyttet virksomheden de dage, hvor der er stor arbejdsbyrde.

Ved Fleksibel Fastansættelse tilknyttes en fast vikar eller et fast team af vikarer til din virksomhed. På den måde reduceres oplæringstiden, da det kun er vikarer, som allerede kender din virksomhed og arbejdsopgaverne, som bliver sendt ud til dig.

Er konceptet noget for din virksomhed?


Proceduren er enkel. D
a vi altid prioriterer en tæt dialog med vores kunder, mødes vi til en snak, hvor vi lytter til din virksomheds behov for en ny medarbejder. På den måde kan vi sammen afdække, hvordan konceptet kan gavne din virksomhed.

Vi varetager hele rekrutteringen for dig. Det vil sige, at vi finder den eller de helt rigtige kandidater i vores store database af ufaglærte vikarer.

Vi er medlem af DI og overholder gældende overenskomster. Vores vikarer er dermed ordentligt lønnet og desuden omfattet af en pensionsordning.

Har du spørgsmål til Fleksibel Fastansættelse?
Vi sidder altid klar ved telefonerne, for at hjælpe dig med at løse netop din opgave.

Ring hverdage mellem kl. 07:00-17:00 på 70 25 15 17

Det får du med Fleksibel Fastansættelse

  • Du er godt rustet, hvis virksomheden rammes af en periode med lav arbejdsbyrde.

  • Mulighed for bedre indtjening på bundlinjen da du mindsker unødige lønomkostninger.

  • Du har altid det rigtige antal kvalificerede medarbejdere til rådighed.

  • Hurtigere tilpasning af organisationen ved sygdom og fravær.

  • Mulighed for, til hver en tid, at fastansætte vikaren.

Vi har ekspertisen til at rådgive om løsninger, der kan sikre dig økonomisk besparelse samtidig med, at du passer på dine kernemedarbejdere.

Prøv Fleksibel Fastansættelse nu

Ekspres Vikar hjælper virksomheder med at finde den bedste vikarløsning. Derfor har vi gjort det så simpelt som muligt at få en ny vikar. Tryk forneden og kom i gang med Fleksibel Fastansættelse.