Hvorfor skal du blive vikar?

Har du overvejet at blive vikar frem for at søge et fast arbejde? Et vikarjob kan være løsningen for dig der ønsker en mere fleksibel dagligdag, er på udkig efter et studiejob eller skal holde sabbatår.

5 fordele ved at blive vikar

Et vikarjob kan i flere tilfælde være mere fordelagtigt for dig i stedet for at søge

1. Fleksibilitet og frihed.

Som vikar har du selv indflydelse på hvilke arbejdsopgaver du tager, hvor og på hvilke tidspunkter af døgnet du vil arbejde.

2. Erfaring

Du kan på kort tid få erfaring med mange forskellige opgaver og brancher.

3. Din vej til fastansættelse

Et vikariat kan være en god måde at få foden inden for hos en virksomhed. Mange af vores vikarer er gennem årene blevet tilbudt fast arbejde efter et endt vikariat.

4. Test dig selv

Vikarjobs kan bruges til, at teste dig selv af i forskellige virksomheder med forskellige og kulturer. Hermed kan du spore dig ind på hvilke arbejdsopgaver der passer dig og i hvilke miljøer du trives bedst.

5. Ekstra indkomst

Sidst men ikke mindst kan et vikarjob bruge til at tjene lidt ekstra til dagen og vejen, uanset om du har et deltidsjob, studiejob etc. i forvejen.

Se ledige vikarjobs

Hos Ekspres Vikar tilbyder vi vikarjobs i hele København samt i Esbjerg, Kolding og omegn. Klik på knappen og find dit næste vikariat i netop dit område.

Find et studiejob hos Ekspres Vikar

Det kan være svært at finde et studiejob, der passer til studiet. Hos Ekspres Vikar har vi løsningen. Som studerende kan det være særligt fordelagtigt at blive vikar frem for at have et job med faste arbejdstider. Ved at blive vikar er du altid fleksibel i forhold til dit studie. Det betyder, at du kan tage højde for forelæsninger, en eksaminer, projekter eller en studiefester, når du takker ja til et vikariat. Hos Ekspres Vikar kan du både lave faste aftaler om arbejdsdage over en længere periode, eller tage vikarjobs fra uge til uge. Du bestemmer helt selv hvor mange vagter du siger ja til og om du helst vil arbejde dag, aften eller i weekenden. Vi forsøger altid, at tilbyde dig vikariater ud fra din egne ønsker.

Søger du arbejde i dit sabbatår?

Er du en af de mange der søger arbejde i dit sabbatår? Hvis du afsluttet din ungdomsuddannelse, og gerne vil holde et sabbatår, inden du tager næste skridt i livet, er du kommet til det rette sted. Ekspres Vikar kan hjælpe dig og vi tilbyder mange vikariater af forskellig varighed.

Se hvilke ledige vikarjobs vi kan tilbyde dig eller ansøg som tilkaldevikar. Det tager kun ganske få minutter.

Bliv tilkaldevikar

Kan du ikke finde et ledigt vikarjob, der matcher dine ønsker?
Send os en ansøgning som tilkaldevikar, så ringer vi, når der er et job der passer til dig.

Bliv ringet op eller kontaktet