Søges: Afdelingsleder til KBH – Se jobbet her

lars iversen ekspres vikar

Bookning af vikarer eller spørgsmål?

Kontakt Lasse, vores lokalkendte kundekonsulent

Sådan er vores vikarer

Valgt personligt
Vi tager hånd om vores vikarer, og vælger dem personligt
Ærlige
Hvis vikaren mod forventning ikke er et match, er det okay at ombestemme sig - både for vikar og virksomhed
Ikke blot endnu en vikar
Vi gør vores bedste for at matche vikar og virksomhed, fordi det kommer alle til gode.
Tidligere
Næste
et billede af lars iversen på et lager hos ekspres vikar

Ring eller skriv nu

Bliv kontaktet - udfyld herunder

Vikarbureau i København er Ekspres Vikar

Vikarbureau i København, man der sidder ved skrivebord og taler telefon, skilt Ekspres Vikar

At virksomheder får hjælp fra et vikarbureau i København, er der mange gode grunde til. For eksempel når der er udsving i ordrebøgerne. Vi hjælper dig! Ved sygdom eller i forbindelse med ferie. Uanset årsagen, kan vikarhjælp være løsningen for mange virksomheder. Vikar assistance kan både skåne det faste personale i forbindelse med travlhed. Det kan samtidig også svare sig rent økonomisk. Ekspres Vikar tilbyder fleksible vikarløsninger til lager, produktion og industri. Kontakt os for at høre mere om vores løsninger.

Ekspres Vikar – vi er din fleksible vikarpartner i København

Ekspres Vikar leverer fleksibel arbejdskraft til virksomheder. Vi hjælper din virksomhed med kvalificeret vikar assistance inden for lager, produktion og industri, her og nu. Vi har altid, de folk du mangler. Vi kan derfor sikre dig og din virksomhed arbejdskraft, præcis når du har brug for det. Vi er et vikarbureau, som hjælper din virksomhed med at blive mere agil, gennem fleksibel ansættelse. Vi holder til i København, men vores vikar service dækker områder både inden og uden for Københavns Kommune. Se hvilke vikarløsninger vi kan tilbyde din virksomhed her.

Vi tilbyder kvalificeret ufaglært vikarhjælp i København

Ekspres Vikar bureau har siden 2003 været virksomheders fleksible vikarpartner. Vi har specialiseret os i at assistere virksomheder med ufaglært, kvalificeret vikarhjælp, særligt inden for lager, produktion og industri. Vi assisterer din virksomhed med vikarer, i det øjeblik behovet for ekstra arbejdskraft opstår. Vi stiller med vikarer både i og uden for Københavnsområdet.

ufaglært vikarhjælp i København, vikar der vinker og smiler

Hvad er fordelene ved fleksibel vikaransættelse?

Der synes at være mange fordele ved at vælge en løsning med Ekspres Vikar. Det er, først og fremmest, nemt for dig. Du sparer for eksempel tid, da du ikke selv skal finde, ansætte samt oplære nye medarbejdere. Det klarer vi for dig. Vi sikrer dig vikarhjælp i en fart, inden for lager, produktion og industri. Derudover er der også andre fordele for dig at vinde. Du kan for eksempel gøre din virksomhed mere tilpasningsdygtig, ved perioder med sygdom, ferier og travlhed. Vores fleksible vikarløsninger kan således optimere dine muligheder for at skåne og fastholde kernemedarbejderne. Du er derfor altid sikret at have det rette antal kvalificerede medarbejdere til rådighed, med en af vores fleksible løsninger. Det sparer din virksomhed for unødige lønomkostninger, og kan på den måde sikre dig en bedre indtjening.

Hvordan foregår fleksibel vikaransættelse?

Ekspres Vikar gør det nemt for dig at tilknytte vikarer til din virksomhed. Når du indgår i et samarbejde med os, tager vi først et møde, hvor vi lytter til dit behov for fleksibel arbejdskraft. Vi varetager dernæst interview af kvalificerede kandidater og udvælger herefter vikaren eller vikar teamet, der passer til lige præcis til din virksomhed. Det vil altså sige, at du sparer tid, da vi rekrutterer, ansætter, koordinerer og administrerer løn. Helt nemt og enkelt. Hvis du derimod har en virksomhed i Horsens, så kan du læse mere om, hvordan Ekspres Vikar opererer i Horsens

Derfor skal Ekspres Vikar være din vikarpartner

 

Du skal vælge Ekspres Vikar, fordi vi er gode til det, vi gør. Vi har opbygget en solid brancheerfaring, siden 2003, og vi har assisteret mange virksomheder med vores fleksible vikarservices. Spørger du os, skyldes vores succes, at vi har evnen til at sætte os i virksomhedernes sted, og lytter til deres behov. Vi sikrer kvalificeret vikarhjælp, gennem personlig kontakt og tæt dialog med både virksomheder og vikarer. For os er det vigtigt, at vi møder hinanden i øjenhøjde, fordi vi tror på, at det skaber det bedste udgangspunkt for et godt samarbejde. Vi møder derfor alle vores vikarer personligt, inden vi sender dem ud i vikarjob hos virksomhederne.

Hvor længe bruger virksomheder vikarer?

Hvor længe du vil tilknytte vikarhjælp til din virksomhed, afhænger helt af dig og din virksomheds behov. Det er netop fordelen ved fleksibel ansættelse. Vi arbejder med tre fleksible vikarløsninger, i form af Try&Hire, Fleksibel Fastansættelse samt Dag-til-Dag. Du kan læse mere om vores løsninger her.

Se alle vikarjob i København og omegn lige nu