Vikarbureau i København og omegn

lars iversen ekspres vikar

Bookning af vikarer eller spørgsmål?

Kontakt Lars, vores lokalkendte kundekonsulent

Sådan er vores vikarer

Valgt personligt
Vi tager hånd om vores vikarer, og vælger dem personligt
Ærlige
Hvis vikaren mod forventning ikke er et match, er det okay at ombestemme sig - både for vikar og virksomhed
Ikke blot endnu en vikar
Vi gør vores bedste for at matche vikar og virksomhed, fordi det kommer alle til gode.
Previous slide
Next slide
et billede af lars iversen på et lager hos ekspres vikar

Ring eller skriv nu

Bliv kontaktet - udfyld herunder

Ekspres Vikar – Dit vikarbureau i København

Der er mange gode grunde til, at flere virksomheder får hjælp fra et vikarbureau i Sjælland. Årsagerne kan for eksempel være udsving i ordrebøgerne, sygdom eller ferie. Uanset den konkrete årsag kan vikarhjælp være den helt rette løsning for mange virksomheder. – Og vi er klar til at hjælpe din virksomhed!

 

Få et vikarjob i København 

Bliv vikar i København!

Ønsker du et hurtigt og fleksibelt arbejde, har du så overvejet et vikararbejde København? Vi hjælper både virksomheder med at finde de rette vikarer, men vi hjælper naturligvis også vores vikarer med at finde de rette virksomheder, som de enten har erfaring eller ønsker at arbejde for. Ønsker du at finde ud af, hvordan du bliver tilkaldevikar København, så se vores vikarjobs eller læs om, hvordan du bliver tilkaldevikar.

 Mangler du vikarer på sjælland?

Har du brug for en tilkaldevikar København? Ekspres Vikar er et såkaldt fleksibelt vikarbureau i København, som fokuserer på fleksibel arbejdskraft i stedet for lappeløsninger og symptombehandling. Vi har et væld af eksempler på virksomheder, hvor vi hjælper med at vækste i travle perioder, og kan justere i rolige perioder. Alt fra den lille maler, som kunne bruge vikarer til småopgaver til det store lager og produktion. Tag uforpligtende kontakt til os nu. Vi står klar til at rådgive dig og hjælpe med vikarassistance i Sjælland.

 

Ekspres Vikar leverer fleksibel arbejdskraft til virksomheder. Vi hjælper altså din virksomhed med kvalificeret vikarassistance inden for lager, produktion og industri, her og nu. Så mangler du flere hænder, så er vi løsningen! Vi har de folk, du mangler, og derfor kan vi sikre dig og din virksomhed arbejdskraft, præcis når I har brug for det. 

Interesseret? Så se her, hvilke vikarløsninger vi kan tilbyde din virksomhed

 

Fleksibel vikaransættelse med Ekspres Vikar

Vi vil gerne sikre dig vikarhjælp i en fart, men med fleksibel fastansættelse, er der også andre fordele for dig at vinde. Først og fremmest sparer du en hel del tid, da du ikke selv skal finde, ansætte eller endda oplære nye medarbejdere. Det klarer vi for dig.

Vikar assistance kan både skåne det faste personale i forbindelse med travlhed, men vidste du, at det faktisk ofte også svare sig rent økonomisk? 

Med konceptet fleksibel fastansættelse gør du din virksomhed mere tilpasningsdygtig, ved perioder med sygdom, ferier og travlhed. Vores vikarløsninger kan således optimere dine muligheder for både at skåne og fastholde kernemedarbejderne. Du er derfor altid sikret at have det rette antal kvalificerede medarbejdere til rådighed. Det sparer din virksomhed for unødige lønomkostninger, og kan derfor sikre dig en bedre indtjening.

Men hvad nu, hvis jeg ikke har brug for vikarerne alligevel?

Vi er her for at hjælpe dig. Så hvis du alligevel ikke har brug for vikarerne som planlagt, kan du let sende dem tilbage uden omkostning. Du skal se vores vikarløsning som en måde, hvorpå vi sammen kan optimere samt forudse, hvornår I har brug for hjælp. Du vil derfor være sikret det rette personale, inden mangel på personale opstår.

Hvis du stadig er i tvivl om vores rekrutteringsbureau er det rette valg for dig, så brug 5 minutter på at læse vores blogindlæg ”Er en lagerchef bedre end et rekrutteringsbureau”.

 

 

Sådan får du fleksibel vikaransættelse

Kan du se fordelene ved fleksibel vikaransættelse, så er der ingen tid at spilde. 

Ekspres Vikar gør det nemt for dig at tilknytte vikarer til din virksomhed. Når du indgår i et samarbejde med os, tager vi først et møde, hvor vi lytter til dine behov for fleksibel arbejdskraft. Vi varetager dernæst interview af kvalificerede kandidater og udvælger herefter vikaren eller vikar-teamet, der passer præcist til din virksomhed. Det vil altså sige, at du sparer tid, da vi rekrutterer, ansætter, koordinerer og administrerer løn. Helt nemt og enkelt.

Vi opererer stort set i hele landet, men vi specialiserer os i København, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Fyn.  

Hvor længe bruger virksomheder vikarer?

Hvor længe du vil tilknytte vikarhjælp til din virksomhed, afhænger helt af dig og din virksomheds behov. Det er netop fordelen ved fleksibel ansættelse. Vi arbejder med tre fleksible vikarløsninger, i form af: 


Med vores 3 vikarkoncepter ønsker vi at blive det bedste vikarbureau for dig. Er du i tvivl om den rette løsning for dig, så
kontakt os nu. Sammen finder vi den rette løsning til jer.

Se alle vikarjob i København og omegn lige nu

Bliv ringet op eller kontaktet