et billede af christian christensen ekspres vikar på en hvid baggrund

Christian er kundekonsulent i Horsens

Christian er kundekonsulent i Horsens. Hvis du søger vikarer, inden for en bestemt målgruppe, så kan du enten sende en e-mail eller ringe til os på telefonnummeret nedenunder. 
Christian står for at rådgive virksomheder om fleksibel arbejdskraft, så hvis du har brug for rådgivning, står Christian klar til at tage sig af dine spørgsmål.

Sådan er vores vikarer i Horsens

Valgt personligt
Vi tager hånd om vores vikarer, og vælger dem personligt
Ærlige
Hvis vikaren mod forventning ikke er et match, er det okay at ombestemme sig - både for vikar og virksomhed
Ikke blot endnu en vikar
Vi gør vores bedste for at matche vikar og virksomhed, fordi det kommer alle til gode.
Previous slide
Next slide
et billede af christian christensen ekspres vikar på en hvid baggrund

Ring eller skriv nu

Bliv kontaktet - udfyld herunder

Ønsker du at blive vikar i Horsens?

Er du på udkig efter et vikarbejde i Horsens? Hvis ja, så er du landet det helt rigtige sted. Hos Ekspres vikar kan du finde ledige vikarbejde i Horsens inden for lager, produktion og logistik. Det er vores opgave, at vi finder virkarjob som opfylder dine behov, samt virksomhedens forventninger. I øjeblikket er der rigtig mange spændende vikar muligheder i og omkring Horsens, som konstant bliver opdateret og delt på siden. Så snart vi får en ledig stilling i Horsens, deler vi det først på hjemmesiden og derefter på de sociale medier. 

Derfor anbefales det, at du løbende følger op på de seneste delte stillinger i Horsens. Vi har løbende ledige vikarstillinger både i og omkring Horsens, så det er meget vigtigt, at du holder dig opdateret på ændringer på hjemmesiden. Hvis du føler, at du ikke har fundet den rette stilling til dine behov, så skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Ellers vil vi anbefale dig, at tilmelde dig som tilkaldevikar. Husk at udfylde din ansøgning på bedst mulig vis, da det gør vores arbejde lettere for at finde den rette stilling til dine behov. Jo bedre du udfylder ansøgningen, destor større chance er der for, at vi finder en vikarstilling til dig.

Derudover har Horsens en god beliggenhed, samt transportmuligheder. Du kan komme hurtigt til og fra Horsens med motorvej E45, og gode bus- og togforbindelser.  

Horsens er i dag i en udviklingsfase med ny industri, som udvider sine eksisterende aktiviteter og der flyttes en del til aktiviteter til byområdet. Der er en masse arbejdsmuligheder i Horsens. 

Kvalificeret vikarbureau i Kolding og omegn, mand sidder ved skrivebord og taler i telefon, skilt med Ekspres Vikar

Vi er et unikt vikarbureau i Horsens

Vi er et unikt vikarbureau i Horsens, som hjælper, rådgiver og tilbyder virksomheder kvalificeret virkar assistance inden for lager, produktion, logistik og industri. Vi kører i øjeblikket med forskellige vikarløsninger, såsom Try&Hire, Fleksibel Fastansættelse og Dag-til-Dag. Hvis du står og mangler vikarer til din virksomhed, kan du altid tage kontakt til os (også uden for kontorets åbningstider). Hos Ekspres Vikar gør vi altid vores bedste for at finde de rette vikarer til virksomhederne, så vikarerne lever op til virksomhedens forventninger. 

Vi har et kontor i Horsens, hvor vi er i tæt samarbejde med adskillige virksomheder. Herfra foretager vi alt arbejde, som befinder sig i og omkring Horsens. 

Kvalificeret vikarbureau i Kolding og omegn, mand sidder ved skrivebord og taler i telefon, skilt med Ekspres Vikar

Vikarbureau i Horsens, som tilbyder vikarservice

Vi er et bureau, som befinder sig i Horsens og som tilbyder virksomheder kvalificeret ufalgært vikarhjælp inden for lager, industri og produktion. Hvis du derfor søger arbejde i og omkring Horsens (eller i andre dele af danmark) inden for disse områder, så skal du ikke tøve med at tage kontakt til os, fordi vi står gerne til hjælp for dig. 

Der kan være mange gode grunde til, at virksomheder har behov for vikarassistance. Det kan for eksempel være i situationer, hvor der er brug for akutte løsninger, hvis der pludselig mangler en medarbejder af forskellige årsager. Hos Ekspres Vikar har vi udviklet en vikarløsning til netop denne problemstilling, som vi kalder Dag-til-Dag konceptet. Hvis du derfor står i en akut vikarsituation, kan du kontakte os her. Vi har stor erfaring med at levere vikarhjælp i akutte situationer, og det bliver gjort på en effektiv måde via vores store vikar database. Siden Ekspres Vikar blev grundlagt har vi skabt en tradition for at hjælpe virksomheder med at ansætte medarbejdere, både hvis det er et pludseligt opståede tilfælde eller til en længerevarende rekrutteringsproces. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, da vi gerne står klar til at hjælpe uanset situationen.

Vi har udviklet to forskellige koncepter, som har hjulpet rigtig mange virksomheder og vikariater. Vi har kørt med disse koncepter i lang tid og de har været effektive og gode for både virksomheder og vikariater. De to koncepter vil blive præsenteret nedenfor. 
 

Try&Hire

Try&Hire er et koncept som er udviklet for, at virksomheder kan vurdere selve arbejdskraften før det går hen og bliver til noget længerevarende mellem virksomehden og vikariaten. For virksomheder kan det være en god ide at bruge vikarer, når virksomheder oplever vækst, og derfor overvejer at ansætte en ny medarbejder. Ved at have en vikar som vækstmedarbejder, får virksomheden mulighed for at vurdere og afprøve kvalificeret og fleksibel arbejdskraft, inden ansættelsesforholdet eventuelt overtages af virksomheden. Ud over det er vikarens arbejdstimer tilpasset virksomhedens behov, i samme takt med at virksomheden udvikler sig og vokser. Try&Hire har været et koncept vi har benyttet i lang tid, og det har haft en positiv indvirkning på virksomheder og vikariater, fordi virksomheden har muligheden for at vurdere arbejdskraften. Konceptet fjerner presset fra virksomheden til at skulle ansætte medarbejderen. 
 

Fleksibel fastansættelse

Fleksibel fastansættelse er et koncept som hjælper virksomheder med mere fleksibilitet og frihed. For eksempel, hvis en medarbejder går på pension eller har sagt op, så i stedet for at ansætte en ny fast medarbejder, som måske ikke er det rette match for virksomheden, så tilknyttes en fast vikar. Fordelen ved denne form for vikaransættelse er, at vikariatet kan tilpasses virksomhedens behov for arbejdskraft. Det vil sige, at hvis der eksempelvis er perioder med store udsving i ordretilgangen, og der er ikke nok arbejde til en ekstra medarbejder, sendes vikaren tilbage til Ekspres Vikar. Det er så her, at konceptet “Fleksibel Fastansættelse” går ind og spiller en afgørende rolle, fordi den tilbyder fleksibiltet og frihed til virksomheden.  

 

Hvorfor skal din virksomhed vælge Ekspres Vikar som vikarbureau? 

Årsagen til at du skal vælge Ekspres Vikar er, at vi har flere års erfaring med at levere fleksibel og kvalificeret vikar assistance til virksomheden inden for lager, produktion og industri. Vi har arbejdet med vikarer og virksomheder siden 2003 og hjulpet begge parter med at finde det rette match. Vi har en lang historie med at servicere virkosmheder med at finde medarbejdere, som passer til deres profil. Det vi gør er, at vi sætter os ind i, hvilke behov lige præcis din virksomhed har. Dernæst kigger vi på, hvilken vikarløsning passer bedst til dig, og det vurder vi ud fra din virksomheds profil.  


Rekrutterings- og vikarbureau i én og samme virksomhed

Fordelen ved at vælge Ekspres Vikar er, at du får et rekrutterings- og vikarbureau i én og samme virksomed. Det vil sige, at vi både står for at ansætte og finde vores vikarer til virksomheder. Måden vi formår at finde og ansætte vikarer på er, at vi i vores screening og ansættelsesproces holder personlige samtaler med hver enkelte kandidat, inden de bliver en del af vores vikarteam i vores store database system. På den måde sikrer vi os, at virksomheden og vikaren er det helt rette match, da vi har mulighed for at se den enkelte an. Dernæst er det vigtigt for os, at vi kan sikre virksomhederne, at vikarerne er i stand til at overholde aftaler, inden de bliver sendt ud i et vikariat. 

Se alle ledige vikarstillinger i Horsens

Bliv ringet op eller kontaktet