Søges: Afdelingsleder til KBH – Se jobbet her

et billede af christian christensen ekspres vikar på en hvid baggrund

Bookning af vikar i Kolding og omegn?

Kontakt Christian, vores lokalkendte personalekonsulent.

Sådan er vores vikarer i Kolding

Valgt personligt
Vi tager hånd om vores vikarer, og vælger dem personligt
Ærlige
Hvis vikaren mod forventning ikke er et match, er det okay at ombestemme sig - både for vikar og virksomhed
Ikke blot endnu en vikar
Vi gør vores bedste for at matche vikar og virksomhed, fordi det kommer alle til gode.
Previous slide
Next slide
et billede af christian christensen ekspres vikar på en hvid baggrund

Ring eller skriv nu

Bliv kontaktet - udfyld herunder

Anderledes vikarbureau i Kolding

Vi er et stærkt vikarbureau i Kolding, som tilbyder virksomheder kvalificeret vikarassistance indenfor lager, produktion og industri. Vores vikarløsninger omfatter koncepter som, Try&Hire, Fleksibel Fastansættelse og Dag-til-Dag. Står du og mangler vikarer, kan du altid kontakte os. Vi er også til at få fat i uden for kontorets åbningstider. Vores vikarbureau har blandt andet kontor i Kolding, og dækker ud over Kolding kommune også andre dele af landet. Vil du høre mere om Ekspres Vikar og vores koncepter, kan du kontakte os her.

Derudover har vi også et vikarbureau i Aabenraa, hvis det passer dig bedre.

 

Kvalificeret vikarbureau i Kolding og omegn, mand sidder ved skrivebord og taler i telefon, skilt med Ekspres Vikar

 

Ekspres Vikar – jysk vikarservice i Kolding

Ekspres Vikar aps Kolding afd. er et vikarbureau, som kan tilbyde virksomheder kvalificeret ufaglært vikarhjælp inden for lager, produktion og industri.
Der kan være mange gode grunde til, at virksomheder har behov for vikarassistance. Det kan for eksempel skyldes akutte situationer, hvor der pludselig mangler en medarbejder grundet sygdom. Denne vikarløsning kalder vi Dag-til-Dag. Står du akut og har brug for vikarhjælp, kan du kontakte os her. Vi kan levere vikarhjælp i en fart, fra vores store vikar database.

Try&Hire

Det kan være en god idé at bruge vikarer, når virksomheden er i vækst, og derfor overvejer at ansætte en ny medarbejder. Ved at have en vikar som vækstmedarbejder, får virksomheden mulighed for at afprøve kvalificeret og fleksibel arbejdskraft, inden ansættelsesforholdet eventuelt overtages af virksomheden. Samtidig er vikarens arbejdstimer tilpasset virksomhedens behov, i takt med at den vokser. Det kalder vi hos Ekspres Vikar for Try&Hire.

Fleksibel Fastansættelse

En tredje god grund til at virksomheder anvender vikarer kan skyldes, at en medarbejder er gået på pension eller har sagt op. Istedet for at ansætte en ny fast medarbejder, tilknyttes en fast vikar. Fordelen ved vikaransættelsen er, at vikariatet kan tilpasses virksomhedens behov for arbejdskraft. Det betyder for eksempel, at i perioder med store udsving i ordretilgangen, og hvor der ikke er nok arbejde til en ekstra medarbejder, sendes vikaren tilbage til Ekspres Vikar. Omvendt er vikaren fast tilknyttet virksomheden i de dage, hvor der er stor arbejdsbyrde. Denne ordning kalder vi for Fleksibel Fastansættelse.

Hvis du er interesseret i at høre mere om Ekspres Vikar og vores vikarløsninger, er du velkommen til at kontakte os.

Hos ekspresvikar tilbyder vi job i Kolding for ufaglærte. Vi har en række vikarstillinger til rådighed for ufaglærte jobs i Kolding inden for lager, produktion og industri. Det er forskellige vikararbejde og opgaverne varierer alt efter den enkelte branche, du søger i. Hvis du for eksempel er lagervikar, kan arbejdet omfatte opgaver som containertømning eller plukke- og pakkejob. Hvis du derimod arbejder som produktions vikar, vil opgaverne som oftest være produktionsorienteret.

Du skal dog ikke blive overrasket, hvis der forekommer andet forefaldende arbejdsopgaver. Eksempelvis, i forbindelse med visse ufaglærte job, kan der være arbejdsopgaver, som kræver og forudsætter, at du har et truckkort. Hvis du derfor ikke har et truckkort, er det op til dig selv at erhverve et. Det er derfor ikke vores pligt, at du får/har et. 

En stor fordel ved at ansøge efter ufaglærte jobs er, at det kan give dig en god bagage af erfaring, som du kan tage med på andre arbejdspladser. Ofte overser mange dette, fordi de ønsker en specifik stilling. Derfor er ufaglærte jobs et rigtig godt springbræt til at opnå de mål og ønsker man har. Ufaglærte stillinger kan derudover også give dig et rigtig godt kendskab til arbejdslivet og markedet, da du oftest er iblandt dine kollegaer og socialiserer. Du vil få en sans for en masse forskellige vikarstillinger, som mange andre ikke kan. Det gør sig især gældende inden for lager, produktion og industri. I disse specifikke brancher er der bred vifte af vikarjobs som du vil få tilbudt. På denne måde kan du samle en masse erhvervserfaring, og få skabt et bredt netværk af mennesker, som du vil undervejs i din arbejdskarriere. Hvis du søger et ufaglært job i Kolding, så er du velkommen til at ringe eller kontakte os over mail. Vi står gerne klar til at tage imod dine ønsker eller spørgsmål. 

Hvorfor vælge Ekspres Vikar som din virksomheds vikarbureau?

Vælg Ekspres Vikar, fordi vi er eksperter i at levere fleksibel og yderst kvalificeret vikar assistance til virksomheder inden for lager, produktion og industri. Vi har eksisteret siden 2003. Derfor har vi hele [DateCounter startDate=”2003-05-01″ endDate=”now” format=”Years”] års erfaring indenfor vikarbranchen. Vi kan sætte os ind i, hvilke behov lige præcis din virksomhed har. Dermed hjælper vi dig med at finde den bedste vikarløsning for din virksomhed.

Vikar- og rekrutteringsbureau i samme virksomhed

Hos Ekspres Vikar får du et vikar- og rekrutteringsbureau i én og samme virksomhed. Vi står nemlig selv for at finde og ansætte vores vikarer. I vores screening og ansættelsesproces holder vi personlige samtaler med hver enkelte kandidat, inden de bliver en del af vores vikarteam i vores store database. På den måde har vi mulighed for at se den enkelte an. Samtidig sikrer vi os, at vikarerne er i stand til at overholde aftaler, inden de bliver sendt ud i et vikariat. Dette gør vi, for at sikre at din virksomhed får den bedst mulige service.
Med vores store database af velegnede og dygtige vikarer, kan vi desuden yde vikarhjælp i en fart, lige præcis når din virksomhed har brug for det.

Vikarbureau i Kolding, vikar der vinker

Se alle vikarjob i Kolding lige nu

Bliv ringet op eller kontaktet