et billede af christian christensen ekspres vikar på en hvid baggrund

Bookning af vikar i Kolding og omegn?

Kontakt Christian, vores lokalkendte personalekonsulent.

Sådan er vores vikarer i Kolding

Valgt personligt
Vi tager hånd om vores vikarer, og vælger dem personligt
Ærlige
Hvis vikaren mod forventning ikke er et match, er det okay at ombestemme sig - både for vikar og virksomhed
Ikke blot endnu en vikar
Vi gør vores bedste for at matche vikar og virksomhed, fordi det kommer alle til gode.
Previous slide
Next slide
et billede af christian christensen ekspres vikar på en hvid baggrund

Ring eller skriv nu

Bliv kontaktet - udfyld herunder

Unikt vikarbureau i Kolding

Ekspres Vikar er et specialiseret vikarbureau i Kolding, som tilbyder kvalificeret vikarassistance til lager, produktion og industri. Måden vi gør det på, er kort fortalt igennem 3 forskellige vikarløsninger:


De ovenstående koncepter er vikarservice, vi tilbyder virksomheder der har behov for vikarassistance. Vi tilbyder 3 forskellige koncepter, så vi bedst muligt kan hjælpe din virksomhed med den vikarhjælp, I mangler. På denne måde stræber vi efter at blive det
bedste vikarbureau for netop dig.

Kvalificeret vikarbureau i Kolding og omegn, mand sidder ved skrivebord og taler i telefon, skilt med Ekspres Vikar

 

Vikar- og rekrutteringsbureau i samme virksomhed

Hos Ekspres Vikar tilbyder vi mere end blot vores vikarservice. Faktisk ser vi os selv som et slags rekrutteringsbureau i Jylland, hvor vi, som din tætte sparringspartner, kan finde denne rette vikarløsning til dig. Det vil sige, at du får et vikar- og rekrutteringsbureau i én og samme virksomhed. 

I vores screening og ansættelsesproces holder vi personlige samtaler med hver enkelt kandidat, inden de bliver en del af vores vikarteam. Samtidig sikrer vi, at vikarerne overholder diverse standarder, inden de bliver sendt ud i et vikariat. Dette gør vi for at sikre, at din virksomhed får den bedst mulige service. 

Hvis du er på udkig efter et rekrutteringsfirma i Kolding, så hjælper Ekspres Vikar gerne!

Obs. Faktisk er Ekspres Vikar endda også et vikarbureau i Aabenraa og Horsens. Det betyder, at hvis du leder efter vikarer uden for Kolding, så kan vi naturligvis også hjælpe dig!

Prøv vores Try&Hire

Oplever du at din virksomhed er i vækst, eller går du og overvejer om du bør ansætte en ekstra medarbejder? Hvad nu, hvis vi fortæller dig om Try&Hire?

Det er bestemt en god ide at skaffe flere hænder, når hjælpen mangler. Ofte oplever vi, at vores vikarhjælp er en lettere og billigere medarbejderløsning end at virksomheder selv skal ansætte nye faste medarbejdere. Ved at bruge vores vikarer, får din virksomhed mulighed for at afprøve kvalificeret og fleksibel arbejdskraft, inden et eventuelt ansættelsesforhold overtages. Samtidig er vikarens arbejdstimer tilpasset din virksomheds behov. Du kan derfor afprøve og tilpasse vores vikarer inden du ansætter dem. – Det kalder vi for Try&Hire!

Hvad med fleksibel fastansættelse?

En anden god grund til at flere virksomheder bruger vikarer, skyldes blandt andet sygdom blandt de faste medarbejdere, ferier eller svingende produktionsperioder. I stedet for at ansætte en ny fast medarbejder, tilknyttes en fast vikar. Fordelen ved vikaransættelsen er, at vikariatet kan tilpasses din virksomheds behov for arbejdskraft. Det betyder, at i perioder med store udsving i ordretilgangen, og hvor der ikke er nok arbejde til en ekstra medarbejder, sendes vikaren tilbage til Ekspres Vikar. Omvendt er vikaren fast tilknyttet virksomheden i de dage, hvor der er stor arbejdsbyrde. Denne ordning kalder vi for fleksibel fastansættelse, fordi løsningen er fleksibelt tilpasset til din virksomhed.

Hvis du er interesseret i at høre mere om Ekspres Vikar, eller blive rådgivet om vores vikarløsninger, er du velkommen til at kontakte os i dag.

Hvorfor vælge Ekspres Vikar som dit foretrukne vikarbureau i Jylland?

Er du specifikt på udkig efter et vikarbureau til lager & transportindustrien, så er Ekspres Vikar løsningen for dig.

Hos Ekspres Vikar er vi eksperter i at levere fleksibel og kvalificeret vikarhjælp til virksomheder inden for lager-, produktion- og transportindustrien. Med mere end 20 års erfaring inden for vikarbranchen, stræber vi efter at finde den bedste vikarløsning for jer gennem et tæt samarbejde. 

Søger du et vikarjob i Kolding?

Ønsker du at blive vikar i Kolding? Hos Ekspres vikar tilbyder vi vikararbejde i Kolding og omegn. Opgaverne varierer alt efter den enkelte branche, du søger. 

Hvorfor blive vikar, tænker du måske?

En stor fordel ved at ansøge ufaglærte vikarjobs er, at det kan give dig en del god erfaring, som du kan skrive på CV’et. Ufaglærte jobs er et godt springbræt til at opnå diverse mål og ønsker. Ufaglærte stillinger giver hertil et rigtig godt kendskab og indblik i arbejdslivet. Du vil få kvalifikationer og kompetencer indenfor flere forskellige vikarstillinger, og dermed få en fordel på arbejdsmarkedet. Du vil derfor kunne samle en masse erhvervserfaring, og få skabt et bredt netværk af mennesker. 

Ønsker du at vide mere vores vikarjobs i Kolding eller generelt vikararbejde, kan du tjekke vores virkarinfo ud her.

 

Se alle vikarjob i Kolding lige nu

Bliv ringet op eller kontaktet