billede af Sonia som arbejder hos Ekspres Vikar Aabenraa

Bookning af vikar i Aabenraa området?

Kontakt Sonia som er kundekonsulent i Aabenraa. Er du på udkig efter vikarer, så kan du altid tage kontakt til os eller blive ringet op. Derudover lever vi af at rådgive virksomheder om fleksibel arbejdskraft i en omskiftelig verden, hvorfor vi sikkert har et godt råd eller to til dig også. 

Sådan er vores vikarer i Aabenraa

Valgt personligt
Vi tager hånd om vores vikarer, og vælger dem personligt
Ærlige
Hvis vikaren mod forventning ikke er et match, er det okay at ombestemme sig - både for vikar og virksomhed
Ikke blot endnu en vikar
Vi gør vores bedste for at matche vikar og virksomhed, fordi det kommer alle til gode.
Previous slide
Next slide
billede af Sonia som arbejder hos Ekspres Vikar Aabenraa

Ring eller skriv nu

Bliv kontaktet - udfyld herunder

Bliv vikar i Aabenraa

Søger du et vikararbejde i Aabenraa? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Ekspres Vikar kan du både finde ledige vikarjob i Aabenraa inden for lager, produktion og industri, samt gøre brug af vores vikarløsninger til virksomheder. Vores opgave hos Ekspres Vikar er at finde den rette virksomheds match til dig i Aabenraa. I og omkring Aabenraa er der spændende vikar muligheder, som hele tiden bliver opdateret og delt på siden. 

Derfor er det vores råd, du løbende følger op på de seneste opdateringer her på siden, eller tager kontakt til os, hvis du har ønske om noget specifikt. Hvis du søger en bestemt arbejdsplads i eller omkring Aabenraa, så anbefaler vi, du søger specifikt dén by, du ønsker at arbejde i. Vi har løbende ledige vikarstillinger både i og omkring Aabenraa. Er der ikke en ledig stilling lige pt. kan du altid tilmelde dig som tilkaldevikar. Jo hurtigere og jo bedre du udfylder din ansøgning som tilkaldevikar, desto længere foran i køen kommer du. 

 

Kvalificeret vikarbureau i Kolding og omegn, mand sidder ved skrivebord og taler i telefon, skilt med Ekspres Vikar

Anderledes vikarbureau i Aabenraa

Vi er et stærkt vikarbureau i Aabenraa, som tilbyder virksomheder kvalificeret vikar assistance inden for lager, produktion og industri. Vores vikarløsninger omfatter koncepter som, Try&Hire, Fleksibel Fastansættelse og Dag-til-Dag. Står du og mangler vikarer, kan du altid kontakte os. Vi er også til at få fat i uden for kontorets åbningstider. Vi gør altid vores bedste til at finde de rette vikarer til netop din virksomhed. 

Vi har derudover et kontor i Kolding, hvor vi også dækker andre dele af landet. Vil du høre mere om Ekspres Vikar og vores koncepter, kan du kontakte os her. Ekspres Vikar er et vikarbureau, som deler ledige stillinger i Aabenraa og som er klar til, specifikt at hjælpe dig enten med at finde en vikar eller hjælpe din virksomhed med få stillingen ud til flere personer, som søger en vikarstilling.

Hvis du derimod søger arbejde i København, så har vi adskillige ledige vikarstillinger. Du skal blot trykker her for at finde vikarstillinger i København.

Kvalificeret vikarbureau i Kolding og omegn, mand sidder ved skrivebord og taler i telefon, skilt med Ekspres Vikar

Vikarbureau i Aabenraa, som tilbyder vikarservice

Ekspres Vikar er et vikarbureau i Aabenraa, som kan tilbyde virksomheder kvalificeret ufaglært vikarhjælp inden for lager, produktion og industri. Hvis du derfor søger et arbejde inden for disse områder, så skal du ikke tøve med at tage kontakt til os, fordi vi står gerne til hjælp for dig. 

Der kan være mange gode grunde til, at virksomheder har behov for vikarassistance. Det kan for eksempel skyldes akutte situationer, hvor der pludselig mangler en medarbejder grundet sygdom. Denne vikarløsning kalder vi Dag-til-Dag. Står du akut og har brug for vikarhjælp, kan du kontakte os her. Vi kan levere vikarhjælp i en fart, fra vores store vikar database. Vi har en lang historie og tradition for at hjælpe virksomheder med at ansætte medarbejdere, både hvis det er et pludseligt opståede tilfælde eller til en længerevarende rekrutteringsproces, så derfor står vi gerne klar til at hjælpe uanset situationen. 

Hos Ekspres Vikar følger vi to forskellige koncepter, som har virket rigtig godt for både virksomheder og vikariater. Du kan læse mere om de to koncepter nedenfor. 

Try&Hire

Det kan være en god idé at bruge vikarer, når virksomheden er i vækst, og derfor overvejer at ansætte en ny medarbejder. Ved at have en vikar som vækstmedarbejder, får virksomheden mulighed for at afprøve kvalificeret og fleksibel arbejdskraft, inden ansættelsesforholdet eventuelt overtages af virksomheden. Samtidig er vikarens arbejdstimer tilpasset virksomhedens behov, i takt med at den vokser. Det kalder vi hos Ekspres Vikar for Try&Hire. Try&Hire har været et koncept vi har fulgt og vurderet til at være yderst effektivt, fordi virksomheden har muligheden for at se vurdere arbejdskraften. Årsagen til, at Try&Hire er et effektivt koncept er, at det fjerner presset fra virksomheden til at skulle ansætte medarbejderen. 

Fleksibel Fastansættelse

En tredje god grund til at virksomheder anvender vikarer kan skyldes, at en medarbejder er gået på pension eller har sagt op. I stedet for at ansætte en ny fast medarbejder, som måske ikke er det rette match for virksomheden, så tilknyttes en fast vikar. Fordelen ved vikaransættelsen er, at vikariatet kan tilpasses virksomhedens behov for arbejdskraft. Det betyder for eksempel, at i perioder med store udsving i ordretilgangen, og hvor der ikke er nok arbejde til en ekstra medarbejder, sendes vikaren tilbage til Ekspres Vikar. Det er her, at konceptet “Fleksibel Fastansættelse” spiller en vigtig rolle, fordi den tilbyder fleksibilitet og frihed til virksomheden. Omvendt er vikaren fast tilknyttet virksomheden i de dage, hvor der er stor arbejdsbyrde. Denne ordning kalder vi for Fleksibel Fastansættelse. Det vil sige, alt efter arbejdsopgaverne på arbejdspladsen, så er virksomheden garanteret, at vikaren er til stede, hvis der er behov for det. 

Hvis du er interesseret i at høre mere om Ekspres Vikar og vores vikarløsninger, er du velkommen til at kontakte os. Du kan få fat på os på mail eller telefonisk. 

 

Hvorfor vælge Ekspres Vikar som din virksomheds vikarbureau?

Du skal vælge Ekspres Vikar, fordi vi er eksperter i at levere fleksibel og yderst kvalificeret vikar assistance til virksomheder inden for lager, produktion og industri. Vi har eksisteret siden 2003 og hjulpet virksomheder og vikariater med at finde det rette match inden for lager, produktion og industri brancherne. Derfor har vi hele [DateCounter startDate=”2003-05-01″ endDate=”now” format=”Years”] års erfaring inden for vikarbranchen og vi har en lang historie med at servicere virksomheder med at finde medarbejdere, som passer til deres profil. Vi kan sætte os ind i, hvilke behov lige præcis din virksomhed har. Dermed hjælper vi dig med at finde den bedste vikarløsning for din virksomhed, fordi vi kigger konkret på din virksomheds profil. 

Vikar- og rekrutteringsbureau i samme virksomhed

Hos Ekspres Vikar får du et vikar- og rekrutteringsbureau i én og samme virksomhed. Vi står nemlig selv for at finde og ansætte vores vikarer. I vores screening og ansættelsesproces holder vi personlige samtaler med hver enkelte kandidat, inden de bliver en del af vores vikarteam i vores store database. På den måde har vi mulighed for at se den enkelte an. Samtidig sikrer vi os, at vikarerne er i stand til at overholde aftaler, inden de bliver sendt ud i et vikariat. Dette gør vi, for at sikre at din virksomhed får den bedst mulige service.

Med vores store database af velegnede og dygtige vikarer, kan vi desuden yde vikarhjælp i en fart, lige præcis når din virksomhed har brug for det.

Se alle vikarjob i Aabenraa lige nu

Bliv ringet op eller kontaktet