Vikarbureau til lager & transportindustrien

Er du specifikt på udkig efter pålidelige vikarer til dit lager eller din transportvirksomhed? Hvis ja, garanterer vi, at du er landet det helt rigtige sted!

Obs. ønsker du at blive lagervikar? Så scroll ned til bunden og læs mere.

Vores vikarbureau har siden 2003 specialiseret sig i at levere kvalificerede vikarer til lager- og transportindustrien. Vi forstår nemlig vigtigheden i at sikre en effektiv drift. Hvordan gør man det på bedst mulig vis? Jo, blandt andet ved hjælp af det rette fleksible personale. 

Ekspres Vikar sikrer, at din virksomhed får det rette personale med den nødvendige erfaring og oplæring. Det betyder, når dit faste personale mangler, ved sygdom eller i ferieperioder, træder vores vikarer til. Det er let, hurtigt og enkelt, og kræver intet andet end en simpel opringning. 

Se for eksempel her, hvordan du finder vikarer i sommerferien

Få den rette vikarløsning hos Ekspres Vikar

Med 20 års branchekendskab ved vi, at netop lager- og transportsektoren er kendt for store udsving i ordremængden, hvilket påvirker behovet for fleksibel arbejdskraft. Vi har set en udvikling, hvor flere virksomheder bruger vikarer for at optimere deres drift og sikre økonomiske fordele. Fordele hvor du sparer tid, simpelthen fordi vi gør arbejdet for dig, samtidig med at du sparer unødige lønomkostninger. 

Helt konkret tilbyder vi vikarer til blandt andet lagerarbejde, pluk og pak, containertømning samt læs og losning af lastbiler. Det vil sige, arbejde der kan forekomme inden for netop lager og transport.

Sådan får du en lagervikar

Når du ønsker vikarer gennem vores vikarbureau lager, kan du vælge mellem 3 vikarløsninger. På denne måde sikrer vi, at din virksomhed får det mest optimale ud af vores vikarer.

Vælg derfor mellem:

Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den rette for jer, så vil vi hellere end gerne finde den helt rigtige konstruktion i samarbejde med dig. Du kender din virksomhed, vi kender vores løsninger.

Har du brug for en vikar i dag?

Som din pålidelige vikarpartner, er vores mål at sikre, at du får den rette arbejdskraft, når du har brug for det. Har du brug for vikarhjælp allerede i dag, så kontakt os med det samme!

Er du usikker på, om du skal vælge en fast medarbejder frem for en vikar, så prøv vores Try&Hire. Her får du en helt unik mulighed for at afprøve vores vikarer til en bestemt stilling. Er du tilfreds og ønsker du en fast medarbejder, kan du efter en kort bindingsperiode fastansætte medarbejderen. 


Ønsker du at fortsætte med at bruge vores vikarer, så finder vi en fleksibel fastansættelsesløsning. En løsning, hvor vi sammen forudser og planlægger, hvornår I har brug for vikarer. Er du stadig i tvivl, kan du læse mere om vores vikarløsninger for virksomheder.

Vikarbureau transport - Vi hjælper!

Hos Ekspres Vikar er vores mål ikke blot at levere en vikar. Vi ved, at alle virksomheder er unikke, og behovet for vikarer kan variere over tid. Derfor tilbyder vi en fleksibel ansættelsesløsning, som er skræddersyet til netop jeres behov. Med vores ekspertise som et specialiseret vikarbureau til transport og lagerindustrien, kan vi levere dynamiske løsninger, der er skræddersyet til din virksomhed. Vi ønsker at etablere et samarbejde med dig, så vi kan sikre, at vi altid leverer vikarer, når dit personale mangler.

Hvad nu, hvis vi alligevel ikke får brug for vores vikarer? 

Se det er et godt spørgsmål. Vi plejer at sige, hellere at gå livrem og seler end at tabe bukserne, når det hele brænder. Det vi mener er, at vi i samarbejde med jer gerne vil analysere, hvornår I vil kunne få brug for en vikar. På denne måde sikrer vi, at vi altid har de helt rigtige vikarer til jer, den dag behovet opstår. Hvis du så alligevel ikke skal bruge vikaren som planlagt, kan du blot afmelde på dagen. Super nemt, ik? 

Bliv lagervikar i dag

Har du ledt længe efter et vikarbureau med lagerarbejde? Og har du et ønske om at blive tilkaldevikar, så kan du lige nu se vores nuværende vikarjobs


Der er mange gode grunde til at blive vikar. For det første giver det en enorm frihed og fleksibilitet, og for det andet, så får du muligheden for at teste en bestemt branche af. Vi hjælper dig naturligvis godt i gang med den fornødne oplæring, så du er godt klædt på til dit første vikarjob. Læs om flere vikarfordele her.

Hvor kan jeg blive vikar?

Hos Ekspres Vikar har du muligheden for at blive vikar i rundt i hele landet. Det betyder, at hvis du for eksempel flytter, så har du muligheden for at forsætte som vikar hos os. Det er jo fleksibelt!

Vi er derfor et vikarbureau i Kolding ligeså vel som et vikarbureau i Horsens, Hillerød, København og Aabenraa. Tjek vores vikarstillinger ud og find det vikarjob der er tættest på dig.

Vores vikarløsninger

Vi tilbyder 3 forskellige vikarkoncepter, så vi bedst muligt kan matche din virksomheds situation. Kontakt os nu og lad os finde den bedste vikarløsning til netop jer. Indtil da, kan du læse mere om de 3 koncepter.

Try&Hire

Når du overvejer at ansætte en ny medarbejder.

Fleksibel Fastansættelse

Når behovet for faste medarbejdere ændrer sig.

Dag-til-Dag

Når du har akut brug for vikarhjælp, vi leverer hurtigere end du tror.

Vikarer hjælper dig, både når det går op og ned

"Vi ser vikarer som fleksibel arbejdskraft, der gavner både vikaren og virksomheden. Resultatet er omstillingsparat, når ordreflowet varierer. Jeg tror på, vores fleksible vikarløsninger kan skabe værdi hos virksomhederne og vikaren."
Lars Iversen
Direktør

Det hele starter med en mail eller et opkald

"Jeg står klar ved telefonen til at lytte på dig tale om din virksomhed og dens behov. Ring til mig i dag eller udfyld kontaktformularen, så giver jeg dig et opkald"
et billede af en mand ved navn Tony Carlsen som arbejder hos ekspres vikar
Tony Carlsen
Stifter og salgsansvarlig

Bliv ringet op eller kontaktet