Bliv vikar hos Ekspres Vikar

I mere end 20 år har vi udbudt vikarjobs inden for lager, logistik og produktion.
Vi har kontor i København og Kolding og tilbyder vikarjobs af både kort og lang varighed i hele Storkøbenhavn samt i Esbjerg, Kolding og omegn.

Vil du have et fleksibelt job?​

Hos Ekspres Vikar har du selv indflydelse på hvilke dage og på hvilke tidspunkter af døgnet du vil arbejde. Vi lytter ligeledes til hvilke arbejdsopgaver du gerne vil varetage. Det kalder vi et fleksibelt job.
Herefter matcher vi dine kompetencer og ønsker med virksomheder, der efterspørger netop disse. Vi ønsker ikke at sende dig ud til en virksomhed eller et job du ikke er interesseret. 

Du kan frit ændre dine præferencer fra uge til uge, både ift. dage, tidspunkt på døgnet og arbejdsopgaver. Hermed kan du være sikker på, at din arbejdsuge altid passer til din hverdag. Du kan naturligvis også lave en aftale om faste arbejdsdage over en kortere eller længere periode.Dette er blot nogle af fordelene ved at søge et vikarjob frem for en fastansættelse.

Hvis du gerne vil være vikar, kan du enten søge et ledigt vikarjob, eller ansøge om at blive tilkaldevikar. Dette kan være løsningen for dig, der ikke kan finde et specifikt job, der passer til dig. Som tilkaldevikar får du et opkald, når vi har et job, der matcher dine ønsker og kvalifikationer. 

Se ledige vikarjobs

Hos Ekspres Vikar tilbyder vi vikarjobs i hele København samt i Esbjerg, Kolding og omegn. Klik på knappen og find dit næste vikariat i netop dit område.

Vi begynder altid med en samtale

Vi har siden starten, altid vægtet et tæt forhold til vores vikarer højt. Alle kvalificerede kandidater inviteres derfor til en lille snak, uanset om du har søgt et ledigt vikarjob eller ansøg som tilkaldevikar

Til samtalen skal vi lære hinanden lidt bedre at kende og sammen klarlægge dine kvalifikationer og præferencer til et kommende vikarjob. Har du søgt en opslået stilling, vil der naturligvis være beskrevet jobbets indhold i opslaget, hvorfor du naturligvis kun skal søge vikarjobs, du kan og vil varetage.

Hvis du har søgt et specifikt vikarjob, ringer vi til dig, såfremt vi kan tilbyde dig jobbet. Vi er altid på udkig efter kvalificerede vikarer. Hvis jobbet skulle gå til en anden kandidat, vil vi typisk tilbyde dig at blive tilknyttet som tilkaldevikar – naturligvis kun hvis det er interessant for dig. 

Bliv tilkaldevikar

Kan du ikke finde et ledigt vikarjob, der matcher dine ønsker?
Send os en ansøgning som tilkaldevikar, så ringer vi, når der er et job der passer til dig.

Bliv ringet op eller kontaktet