Find vikararbejde i Kolding her

Hos Ekspres Vikar finder du nemt vikararbejde i Kolding. Vi tilbyder vikariater inden for lager, produktion eller industri. Vi har kontor i Kolding. Dog dækker vores vikarbureau også andre dele af Jylland. Du kan for eksempel klikke her for at se hvor i landet, vi har opslåede vikarjobs.

Vikarjob inden for det ufaglærte område

Ekspres Vikar har specialiseret sig indenfor det ufaglærte område, og tilbyder kvalificeret vikarservice til virksomheder som primært har med lager, produktion og industri at gøre. Arbejdsopgaverne kan variere fra vagt til vagt og selvfølgelig efter hvert enkelte branche. Arbejder du for eksempel som lagervikar vil dine opgaver blandt andet komme til at bestå af at tømme containere, pakke og plukke, modtage, ompakke og kuvertere. Hvis du derimod arbejder som produktions vikar, vil arbejdsopgaverne primært være relateret til produktionen. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at have et truckkort. Som vikar er det dit eget ansvar at erhverve dig et truckkort, hvis du er interesseret i at få vikararbejde, hvor dette er en nødvendighed. Er du interesseret i at se hvilke vikariater vi har, kan du klikke her.

Hvorfor blive vikar hos Ekspres Vikar?

Ekspres Vikar vil gerne være med til at hjælpe ledige med hurtigt at komme i job. Derfor har vi gjort det nemt for dig at søge vores vikariater i Kolding kommune og omegn. Du skal vælge os, hvis du er glad for fysisk arbejde inden for enten lager, produktion eller industri og samtidig vil have muligheden for selv at kunne planlægge dine vagter.
Som Vikar i vores vikarbureau er du ikke bare et nummer i rækken. Vi lægger nemlig stor vægt på den personlige kontakt og tætte dialog og møder hinanden i øjenhøjde. Derfor står vi, hos Ekspres Vikar, selv for rekruttering og personlig jobsamtale med vores vikarer inden de bliver en del af vores team. Det gør vi, fordi vi mener det skaber et solidt fundament for et godt samarbejde. Hos Ekspres Vikar er du samtidig ansat under gældende overenskomster på området. Det betyder at dine løn- og ansættelsesforhold er reguleret af den gældende overenskomst på din arbejdsplads og dine feriepenge optjenes ligeledes i forhold til overenskomsten.

Fordele ved at arbejde som vikar i Kolding

Der kan være mange fordele ved at arbejde som vikar. Nogle af de gode grunde til at tage et vikariat hos Ekspres Vikar, er fleksibiliteten og muligheden for at udvikle samt oparbejde erhvervserfaring og netværk.

Fleksibiliteten hos Ekspres Vikar gælder både for virksomheder, og for dig som vikar. Du bestemmer nemlig helt selv hvor mange vagter du siger ja til og hvornår på døgnet du vil arbejde. Det kan for eksempel være dag, aften, natte- eller weekendvagter. Det betyder også, at der er rigtig god mulighed for at arbejde som vikar hos os, hvis du for eksempel er studerende og har brug for et studiejob til at supplere SU’en med. Arbejder du som ufaglært vikar, har du gode muligheder for at opbygge erfaring og kvalifikationer. Du har samtidig mulighed for at vise dit potentiale og hvad du står for, overfor en mulig arbejdsgiver.

Et vikariat kan være et skridt på vejen til et fast arbejde. Vi oplever da også, her hos Ekspres Vikar, at vikarjob fører til en fastansættelse af vikaren i den pågældende virksomhed. Det er selvfølgeligt rigtig dejligt, og noget vi glæder os over. Vi må dog understrege, at et vikariat gennem Ekspres Vikar aldrig er en garanti for fastansættelse hos virksomheden. Vi kan altså ikke love dig et fast arbejde.

Forventninger/krav til vores vikarer

Det kan være en fordel at være i god fysisk form, da der i løbet af en arbejdsdag, som vikar hos en af vores samarbejdspartnere, kan forekomme halv tunge løft.

Derudover er vores umiddelbare krav til dig at:
Du taler, læser og forstår dansk
Du er præsentabel, punktlig og pålidelig
Du kan fremvise en straffeattest

Det er meget vigtigt for os, at du overholder de aftaler, vi laver. Derfor bør du kun sige ja til vikariater, hvis du har tid og lyst. Udeblivelse fra en vikarvagt uden grund kan i værste fald medføre en blokering i vores system og en ophævelse af vores samarbejde.

arbejder som prøver try&hire hos ekspres vikar
Vikararbejde i Kolding, dreng taler i telefon og smiler, tidspunkt kl. syv

Din alder, køn eller nationalitet er på ingen måde afgørende for et samarbejde med os. Vi opfordrer derfor alle til at søge vikararbejde hos os, såfremt du opfylder ovenstående forventninger og krav. Du ansøge om at blive vikar hos os lige her.

Bliv ringet op eller kontaktet