Truckfører søges i København til Try&Hire

Truckfører job – Bliv en del af vores dynamiske team i København

Nu har du muligheden for at få et vikararbejde i København!

Er du klar til dit første eller måske et nyt truckfører job? Har du både passionen og truckførercertifikatet i hus, er vores vikarbureau i København på jagt efter dygtige truckfører til vores kunder i København. Ansøgning sker gennem vores Try&Hire. Du skal derfor være indstillet på et længerevarende vikariat med henblik på fastansættelse. 

Arbejdsopgaver som truckfører

  • Truckkørsel – Balancen mellem præcision og hastighed
  • Pakning – Fordi et godt lagerflow er vigtigt
  • Plukning – Fordi hver eneste detalje tæller
  • Forefaldende lagerarbejde – Alsidighed gør forskellen

Som lagervikar / truckfører kommer du til at bruge din arbejdsdag på at køre truck, pakke varer, plukke ordrer og ligeledes blive en del af de forskellige lageropgaver, som opstår på arbejdspladsen. 

Du er den rette til vores job som truckfører, hvis…

  • Du er indehaver af gyldigt truckcertifikat og kørekort. 
  • Har erfaring indenfor gaffeltruckkørsel.
  • Du er ansvarsbevidst, pålidelig og dedikeret til jobbet som truckfører. 
  • Du er flydende i dansk, både skriftligt og mundtligt

Er du vores næste truckfører?

Vi har brug for vikarer, der kan arbejde fuldtid. Det vil sige, at du kommer til at indgå i  en arbejdsuge fra mandag til fredag fra kl. 7.00 – 15.00 eller 8.00 – 16.00 

Er du mere et aftenmenneske, eller gider du ikke at stå tidligt op? Så søger vi også folk til aftenhold på fuldtid. Det vil sige en arbejdsuge fra mandag til torsdag fra 12.00 – 20.00 og fredag fra: 12.00 – 17.00 

Truckfører løn 

Lønnen som truckfører er baseret på den gældende overenskomst.

Et job som truckfører og lagermedarbejder gennem vores Try&Hire er ikke ‘’bare’’ et job, men en karrieremulighed. Vi sætter rammerne for et længerevarende vikariat med mulighed for fastansættelse, som kan være starten på din nye karrierevej!

Få et lagerjob i dag

Søger du spændende udfordringer og en fremtid indenfor lagerarbejde og truckkørsel, så ansøg stillingen her på siden her. Er du i tvivl om kravene til et truckførerjob eller sidder du inde med andre gode spørgsmål, så kontakt os på +45 70 25 15 17 for yderligere information.

Vi indkalder løbende til samtale, så vi anbefaler at du ikke venter alt længe.

Så hvad venter du på? Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores team!

Ansøg job nu

Sådan får du dit første vikarjob

Har du nogensinde overvejet livet som vikar, men måske er usikker på, hvad det indebærer?  Det kan også være at du overvejer at udforske en ny branche? Hvis det er sagen, kan et vikarjob bestemt være nøglen, du mangler. At være vikar styrker ikke bare din erhvervserfaring, men det kan også åbne døre til nye værdifulde forbindelser i arbejdslivet – Det kan være din gyldne billet til arbejdsmarkedet! 

Et vikarjob er ikke kun et midlertidigt arbejde. Ofte ser virksomheder potentialet i deres vikarer og tilbyder dem faste stillinger efter en prøveperiode – ligesom vores Try&Hire. Der er altså mange gode grunde til at blive vikar. Er du i tvivl, kan du læse mere om, hvorfor du skal blive vikar..

Søger du efter vikarstillinger nær din by, så tag et kig i vores jobarkiv og find en stilling tæt på dig. Du kan også læse mere om vores ultimative guide til dit sabbatår.   

‘’Hvilke vikarjobs kan jeg få?” spørger du måske?

Der er mange spændende muligheder som vikar. Som ‘’Ekspres vikar’’ kan du blandt andet få arbejde hos produktionsvirksomheder, transportvirksomheder, fødevarevirksomheder og mange flere. Mulighederne er mange, valget er dit.

Hvordan er det at være vikar hos os?

Hør Bitten og Emma fortælle om deres oplevelse med at være vikar hos os. Den ene arbejder i / har arbejdet i vores Kolding vikarbureau afdeling og den anden på Sjælland i vores København vikarbureau afdeling.

Afspil video
Afspil video
Pluk og pak
Afspil video

Bliv ringet op eller kontaktet