Lagermedarbejdere til Horsens

Vikarjob i Horsens

Arbejdssted: Horsens

Arbejdstid: 07:00 – 15:00

Ledige stillinger i Horsens

Find vikarjobs her

Er du på udkig efter et job i Horsens Kommune, eller mere specifikt et vikarjob i Horsens, og kan du ikke sige nej til et job i fødevarebranchen? Så har vores vikarbureau i Horsens en spændende mulighed for dig!

Vi søger lige nu flere vikarer til en stor kunde i Horsens. Som en del af teamet, kan du blive en vigtig brik i en førende fødevarekædes udvikling. Opfylder du kvalifikationerne, har du muligheden for at blive fastansat på sigt.

Arbejdsopgaver som lagermedarbejder vikar:

 • Pakning og plukning 
 • Omhyggelig håndtering af fødevarer 
 • Opbevaring og organisering af lageret 
 • Opfyldning af varer på lokationer

Job som vikar – Hvem er den ideelle kandidat?

 • En mødestabil og pålidelig person
 • Har lyst til at arbejde i en fødevarevirksomhed
 • En medarbejder, som kan arbejde selvstændigt og effektivt
 • En der er villig til at yde en ekstra indsats for at opnå de bedste resultater

Hvorfor vælge vores vikarjob i Horsens?

 • Attraktiv timeløn
 • Mulighed for fastansættelse 
 • Indgå i et spændende arbejdsmiljø 
 • Mulighed for personlig og faglig udvikling 

Lyder et vikarjob som noget for dig og har du, hvad der skal til for at blive en del af vores Horsens-team? 

Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt. Yderligere oplysninger om virksomheden og jobbet vil blive delt under samtalen.

Vi glæder os til at møde dig snart!

Opstart hurtigst muligt

Ansøg job nu

Vikar Horsens

Ønsker du at blive vikar i Horsens og omegn, kommer du til at indgå i vores vikarbureau i Horsens. Faktisk er vi et vikarbureau med mange spændende muligheder rundt i hele landet, hvor du blandt andet kan finde vikararbejde i København såvel som et vikararbejde i Kolding. Er du blevet nysgerrig på at se alle vores spændende stillinger tæt på dig, så find dit næste vikarjob her.

Job i et vikarbureau

Går du med tanken om at blive vikar, men måske er du i tvivl om, hvad det kræver eller hvad det går ud på? Som vikar har du muligheden for at få en masse erfaring og opbygge et fagligt netværk til arbejdslivet. Det er en kæmpe fordel, hvis du senere hen skal ud på arbejdsmarkedet. Et vikarjob giver flere muligheder end bare et her-og-nu-job. I flere tilfælde vil virksomheder gerne fastansatte vikarer efter en løbende periode. Et job som vikar kan derfor være et springbræt til at prøve en branche eller komme ind på en bestemt arbejdsplads. Er du interesseret, kan du læse mere om, hvorfor du skal blive vikar.

‘’Hvilke vikarjobs kan jeg få?” spørger du måske?

Der er mange spændende muligheder som vikar. Ekspres Vikar beskæftiger sig med blandt andet lager, logistik og produktion. Som ‘’Ekspres vikar’’ kan du blandt andet få arbejde hos produktionsvirksomheder, transportvirksomheder, fødevarevirksomheder og mange flere. Fælles for alle er, at vi klæder dig godt på til arbejdsopgaverne inden du starter.

Hvordan er det at være vikar hos os?

Hør Bitten og Emma fortælle om deres oplevelse med at være vikar hos os. Den ene arbejder i / har arbejdet i vores Kolding vikarbureau afdeling og den anden på Sjælland i vores København vikarbureau afdeling.

Afspil video
Afspil video
Pluk og pak
Afspil video

Bliv ringet op eller kontaktet