Vikarer til Københavnsområdet søges

Vikarer søges til at kunne servicere vores kunder i København, som ønsker stabile og fleksible vikarer.

Du mangler måske noget ekstra arbejde i din hverdag. Det kan også være, du er studerende eller på et sabbatår. Uanset din årsag, er du forhåbenligt kommet til det rette sted. Vikariaterne kan blandt andet bestå i at pakke og plukke, modtage, ompakke og kurvertere. Opgaverne er forskellige og stort set alle kan være med, men der er naturligvis lidt krav og forventninger til dig.

 • Vi forventer, at du er
  • I god fysisk form, da en arbejdsdag kan rumme mange halvtunge løft
  • God til at samarbejde
  • Dygtig til at modtage instruktion på dansk, i både skrift og tale
  • Effektiv og har ordenssans
  • I stand til at fremvise en straffeattest  

Hvorfor blive vikar hos Ekspres Vikar?

Du får større frihed, når du til gengæld giver fleksibilitet. Derfor prøver vi at gøre vores bedste for at matche mennesker med hinanden i stedet for tal i et excel ark. Med andre ord kigger vi hinanden i øjnene, og finder den rette virksomhed for hver enkelt vikar.

Arbejdstid

Opgaverne er i København og områderne omkring. Du indgår i et velfungerende team, der arbejder i holddrift, hvor skiftende arbejdstider kan forekomme. Vikariatets længde afstemmes på ugentlig eller månedlig basis, og i nogle tilfælde fra dag til dag.

Ansøgning

Når du ansøger, bliver du kaldt ind så snart vi kan, da vi afholder individuelle samtaler løbende. Din ansøgningen skal naturligvis indeholde gyldigt telefonnummer og e-mailadresse.

Vedlæg: CV for minimum de sidste 6 år Profilbillede

Løn

Vi tilbyder overenskomstmæssig løn efter gældende lokalaftale hos virksomheden. Dette vil i mange tilfælde høre ind under Industriens overenskomst.

Har du spørgsmål til opslaget, så ring til os på 70251517

Vi ser frem til din ansøgning.

Hvordan er det at være vikar hos os?

Hør Bitten og Emma fortælle om deres oplevelse med at være vikar hos os. Den ene arbejder i / har arbejdet i vores Kolding vikarbureau afdeling og den anden på Sjælland i vores København vikarbureau afdeling.

Afspil video
Afspil video
Pluk og pak
Afspil video

Bliv ringet op eller kontaktet