Søges: Afdelingsleder til KBH – Se jobbet her

Afdelingsleder til vikarbureau søges

Har du erfaring med at levere timelønnede vikarer til industri, produktion, lager- og logistik virksomheder, så er du måske vores kommende kollega.

Til vores kontor i København søger vi en afdelingsleder, som kan bidrage til virksomhedens videreudvikling. Nytænkning og værditilførsel overfor kunderne er omdrejningspunktet, når vi indgår partnerskaber med vores kunder.

Du er tæt på dine kunder og vikarer

Du trives med at have tæt dialog med kunder for at kunne levere lige netop den vikar, der løser opgaven bedst og hurtigst. Du vil i dagligdagen være ansvarlig for at dig og dit team får lukket de opgaver der måtte forekomme, samt at opbygge og vedligeholde en personaledatabase, som gør dig i stand til at levere vikarer, der matcher kundernes behov – også med kort varsel.

Ordentlighed, personligt nærvær og professionalisme er en vigtig del af Ekspres Vikars DNA, også når det går rigtigt stærkt.

Du tilbydes muligheden for at blive en del af en virksomhed, hvor der er luft til at komme med ideer, lave sjov og ballade, samt arbejde igennem når der er travlt. Det er en fordel, at du er struktureret og er disciplineret inden for data, da GDPR spiller en vigtig rolle i det administrative arbejde. Du vil have en arbejdsdag, der er varieret, hvor du skal tage selvstændige beslutninger og samarbejde bredt med kunder og kolleger.

Vi forventer af dig, at du er:

  • Er fortrolig med ansættelser og kan håndtere rekrutteringsprocessen fra start til slut
  • Har tidligere erfaring fra vikarbranchen som enten afdelingsleder eller som personalekonsulent
  • Kan arbejde selvstændigt og tage ansvar for opgaverne

Ansøgning

Vi holder løbende samtaler med kandidater indtil den rette kandidat er fundet. Derfor anbefales det, at du ansøger så snart du kan.

Send din ansøgning og CV til lasse@ekspresvikar.dk

Spørgsmål til stillingen kan du få svar på ved at ringe til Lasse Roland(driftschef) på 50 50 15 16.

Bliv ringet op eller kontaktet