Vikarbureau i Kolding

 

Kvalificeret vikarbureau i Kolding og omegn

Kvalificeret vikarbureau i Kolding og omegn, mand sidder ved skrivebord og taler i telefon, skilt med Ekspres Vikar

Vi er et stærkt vikarbureau i Kolding, som tilbyder virksomheder kvalificeret vikarassistance indenfor lager, produktion og industri. Vores vikarløsninger omfatter koncepter som, Try&Hire, Fleksibel Fastansættelse og Dag-til-Dag. Står du og mangler vikarer, kan du altid kontakte os. Vi er også til at få fat i uden for kontorets åbningstider. Vores vikarbureau har blandt andet kontor i Kolding, og dækker ud over Kolding kommune også andre dele af landet. Vil du høre mere om Ekspres Vikar og vores koncepter, kan du kontakte os her.

Ekspres Vikar – jysk vikarservice i Kolding

Ekspres Vikar aps Kolding afd. er et vikarbureau, som kan tilbyde virksomheder kvalificeret ufaglært vikarhjælp inden for lager, produktion og industri.
Der kan være mange gode grunde til, at virksomheder har behov for vikarassistance. Det kan for eksempel skyldes akutte situationer, hvor der pludselig mangler en medarbejder grundet sygdom. Denne vikarløsning kalder vi Dag-til-Dag. Står du akut og har brug for vikarhjælp, kan du kontakte os her. Vi kan levere vikarhjælp i en fart, fra vores store vikar database.

Try&Hire

Det kan være en god idé at bruge vikarer, når virksomheden er i vækst, og derfor overvejer at ansætte en ny medarbejder. Ved at have en vikar som vækstmedarbejder, får virksomheden mulighed for at afprøve kvalificeret og fleksibel arbejdskraft, inden ansættelsesforholdet eventuelt overtages af virksomheden. Samtidig er vikarens arbejdstimer tilpasset virksomhedens behov, i takt med at den vokser. Det kalder vi hos Ekspres Vikar for Try&Hire.

Fleksibel Fastansættelse

En tredje god grund til at virksomheder anvender vikarer kan skyldes, at en medarbejder er gået på pension eller har sagt op. Istedet for at ansætte en ny fast medarbejder, tilknyttes en fast vikar. Fordelen ved vikaransættelsen er, at vikariatet kan tilpasses virksomhedens behov for arbejdskraft. Det betyder for eksempel, at i perioder med store udsving i ordretilgangen, og hvor der ikke er nok arbejde til en ekstra medarbejder, sendes vikaren tilbage til Ekspres Vikar. Omvendt er vikaren fast tilknyttet virksomheden i de dage, hvor der er stor arbejdsbyrde. Denne ordning kalder vi for Fleksibel Fastansættelse.

Hvis du er interesseret i at høre mere om Ekspres Vikar og vores vikarløsninger, er du velkommen til at kontakte os.

Hvorfor vælge Ekspres Vikar som din virksomheds vikarbureau?

Vælg Ekspres Vikar, fordi vi er eksperter i at levere fleksibel og yderst kvalificeret vikar assistance til virksomheder inden for lager, produktion og industri. Vi har eksisteret siden 2003. Derfor har vi hele 17 års erfaring indenfor vikarbranchen. Vi kan sætte os ind i, hvilke behov lige præcis din virksomhed har. Dermed hjælper vi dig med at finde den bedste vikarløsning for din virksomhed.

Ekspres Vikar fra 2003-2019, 16 års erfaring

Vikar- og rekrutteringsbureau i samme virksomhed

Hos Ekspres Vikar får du et vikar- og rekrutteringsbureau i én og samme virksomhed. Vi står nemlig selv for at finde og ansætte vores vikarer. I vores screening og ansættelsesproces holder vi personlige samtaler med hver enkelte kandidat, inden de bliver en del af vores vikarteam i vores store database. På den måde har vi mulighed for at se den enkelte an. Samtidig sikrer vi os, at vikarerne er i stand til at overholde aftaler, inden de bliver sendt ud i et vikariat. Dette gør vi, for at sikre at din virksomhed får den bedst mulige service.
Med vores store database af velegnede og dygtige vikarer, kan vi desuden yde vikarhjælp i en fart, lige præcis når din virksomhed har brug for det.

Vikarbureau i Kolding, vikar der vinker