Søges: Afdelingsleder til KBH – Se jobbet her

Vikarer til nattevagter søges i Brøndby

Pluk og pak

Vikarer til nattevagter søges i Brøndby. Vikarer søges til at kunne servicere vores kunde i Brøndby, som ønsker stabile og fleksible vikarer hen over julen.

Vikariaterne kan blandt andet bestå i at pakke, ompakke og fremstille brød og kager. Opgaverne er forskellige og stort set alle kan være med, men der er naturligvis lidt krav og forventninger til dig.

Vi forventer, at du er:
o I god fysisk form, da en arbejdsdag oftest er stående i mange timer
o God til at samarbejde
o Dygtig til at modtage instruktion på dansk og eventuelt på engelsk, i både skrift og tale
o Effektiv og har ordenssans
o I stand til at fremvise enstraffeattest

Arbejdstid:

Opgaverne er i Brøndby. Du indgår i et velfungerende team, der arbejder i holddrift, hvor skiftende arbejdstider kan forekomme. Vikariatets længde afstemmes på ugentlig eller månedlig basis, og i nogle tilfælde fra dag til dag.

Løn:

Vi tilbyder overenskomstmæssig løn efter gældende lokalaftale hos virksomheden. Dette vil i mange tilfælde høre ind under industriens overenskomst.

Ansøgning:

Når du ansøger, bliver du kaldt ind så snart vi kan, da vi afholder individuelle samtaler løbende. Din ansøgning skal naturligvis indeholde gyldigt telefonnummer og e-mailadresse.

Vedlæg: CV for minimum de sidste 6 år.

Hvis du er interesseret i stillingen “Vikarer til nattevagter søges i Brøndby“, så ansøg nedenunder på den grønne knap.

Hvorfor blive vikar hos Ekspres Vikar?
Du får større frihed, når du til gengæld giver fleksibilitet. Derfor prøver vi at gøre vores bedste for at matche mennesker med hinanden. Med andre ord, så kigger vi hinanden i øjnene, og finder den rette virksomhed for hver enkelt vikar.

Har du spørgsmål til opslaget, så ring til os på: 70 25 15 17. Vi ser frem til din ansøgning.

Hvordan er det at være vikar hos os?

Hør Bitten og Emma fortælle om deres oplevelse med at være vikar hos os. Den ene arbejder i / har arbejdet i vores Kolding vikarbureau afdeling og den anden på Sjælland i vores København vikarbureau afdeling.

Afspil video
Afspil video
Pluk og pak
Afspil video

Bliv ringet op eller kontaktet