Søges: Job- og personalekonsulent. Se jobbet her

Tilkaldevikar til Aabenraa området søges

Vikarer søges til at kunne servicere vores kunder i Aabenraa og omegn, som ønsker stabile og fleksible tilkaldevikarer.

Du mangler måske noget ekstra arbejde i din hverdag. Det kan også være, du er studerende eller på et sabbatår. Uanset din årsag, er du forhåbenligt kommet til det rette sted. Vikariaterne kan blandt andet bestå i at pakke og plukke, modtage, ompakke og kurvertere. Opgaverne er forskellige og stort set alle kan være med, men der er naturligvis lidt krav og forventninger til dig.

 • Vi forventer, at du er
  • I god fysisk form, da en arbejdsdag kan rumme mange halvtunge løft
  • God til at samarbejde
  • Dygtig til at modtage instruktion på dansk, i både skrift og tale
  • Effektiv og har ordenssans
  • I stand til at fremvise en straffeattest

Hvorfor blive tilkaldevikar hos Ekspres Vikar?
Du får større frihed, når du til gengæld giver fleksibilitet. Derfor prøver vi at gøre vores bedste for at matche mennesker med hinanden i stedet for tal i et excel ark. Med andre ord kigger vi hinanden i øjnene, og finder den rette virksomhed for hver enkelt vikar.

Arbejdstid

Opgaverne er i Aabenraa og områderne omkring. Du indgår i et velfungerende team, der arbejder i holddrift, hvor skiftende arbejdstider kan forekomme. Vikariatets længde afstemmes på ugentlig eller månedlig basis, og i nogle tilfælde fra dag til dag.

Ansøgning

Når du ansøger, bliver du kaldt ind så snart vi kan, da vi afholder individuelle samtaler løbende. Din ansøgningen skal naturligvis indeholde gyldigt telefonnummer og e-mailadresse.

Vedlæg: CV for minimum de sidste 6 år Profilbillede

Løn

Vi tilbyder overenskomstmæssig løn efter gældende lokalaftale hos virksomheden. Dette vil i mange tilfælde høre ind under Industriens overenskomst.
Har du spørgsmål til opslaget, så ring til Daniel på 70251517
Vi ser frem til din ansøgning.