Søges: Afdelingsleder til KBH – Se jobbet her

Vi søger tilkaldevikar til Esbjerg området

Ekspres Vikar stilling

Vi søger tilkaldevikar til Esbjerg området, vi ønsker pålidelige og omstillingsparate tilkaldevikarer.

Vi søger måske dig? Om du foretrækker at arbejde om dagen eller aftenen, spiller ikke en rolle for os, da vi sammen med dig kan tilpasse, på hvilke tider af døgnet du kan arbejde. Så om du er studerende, har sabbatår eller bare søger et job, så har vi flere løsninger, som passer til dig.

Opagverne kunne for eksempel være produktionsarbejde, pakkeopgaver, lagerarbejde, gå-til-hånde opgaver eller containertømning . Opgaverne er forskellige, og her sætter vi også dig i fokus, i forhold til dine styrker og ønsker. Alle kan være med, uanset nivaeu og erfaring. Vores forventninger til dig:

 • Vi forventer,
  • At du er i god fysisk form, da en arbejdsdag kan indeholde tunge løft
  • At du ser samarbejde som en af dine styrker
  • At du kan forstå instruktioner på dansk, både i skrift og tale
  • At du har de hurtige sko på og har ordenssans
  • At du kan fremvise en straffeattest

Hvorfor vælge os?
Du kan få en stor frihed, hvis du tilgengæld er fleksibel og omstillingsparat, da det er en arbejdsplads, hvor vi gerne vil gøre vores bedste for alle. Derfor er det vores ambition at matche mennesker, i stedet for at det hele bliver en stor maskine. Vi vil gerne se dig i øjnene, og finde den rette virksomhed, der passer til dig.

Arbejdssted og tid

Opgaverne er i Esbjerg og områderne deromkring. Du bliver en del af et team, der arbejder på skiftende tider i hold, derfor kan der også komme skiftende arbejdstider. Vi tager dog højde for dine ønsker, så vi matcher dig med en kunde der har brug for dig, i de tidspunkter der passer ind i din hverdag. Vikariatets længde aftaler vi på ugentlig eller månedlig basis, nogle gange fra dag til dag.

Ansøgning og samtale

Når du har sendt din ansøgning til os, vil du blive kaldt ind til en personlig samtale, vi holder samtaler løbende. I din ansøgning skal der være: gyldigt telefonnummer og e-mailadresse.

Vedlæg: CV for minimum de sidste 6 år og profilbillede

Overenskomst og Løn

Vi kan tilbyde dig en overenskomstmæssig løn efter den aftale, som gælder hos virksomheden. Det vil i største delen af virksomhederne være Industriens overenskomst.
Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Hvordan er det at være vikar hos os?

Hør Bitten og Emma fortælle om deres oplevelse med at være vikar hos os. Den ene arbejder i / har arbejdet i vores Kolding vikarbureau afdeling og den anden på Sjælland i vores København vikarbureau afdeling.

Afspil video
Afspil video
Pluk og pak
Afspil video