Søges: Afdelingsleder til KBH – Se jobbet her

Flytte- og lagermedarbejdere søges i København området

Ekspres Vikar, try&hire, mand kører gaffeltruck med palle ind i container

Flytte- og lagermedarbejdere søges i København området, til containertømning og flytteopgaver. Har du interesse for lagerarbejde og kan du se selv dig på en arbejdsplads med contaninertømning og sideløbende flytteopgaver?

Ekspres Vikar søger i øjeblikket fysisk stærke medarbejdere til et løbende vikariat med fleksible arbejdstider. Arbejdet drejer sig om vores kunder i København med opstart hurtigst muligt. Hos vores kunder i København får du en kort introduktion til arbejdets udførelse og du bliver en del af en spændende arbejdsplads.

Arbejdsopgaver:

  • Containertømning
  • Flytteopgaver

Krav:

  • Du kan dansk eller engelsk
  • Det er fysisk krævende
  • Det kræver sikkerhedssko

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn efter gældende overenskomst

Arbejdstider:

Typisk arbejdstid: 08:00-16:00 (nogle gange 07:00-15:00).

Hvis du er interesseret i stillingen “Flytte- og lagermedarbejdere søges i København området”, så tryk på den grønne knap og ansøg direkte via stillingen her.

Din arbejdsgiver i vikariatet vil være Ekspres Vikar, som tilbyder dig tilknytning til konsulenter, der altid sikrer varetagelsen af dine interesse og som til en hver tid står parat til at hjælpe dig. Som HR-partner for vores kunde er det vores opgave at finde de helt rette medarbejdere. Vi indkalder derfor løbende kandidater til samtale, så tøv endelig ikke med at søge stillingen eller kontakte os på +45 70 25 15 17, hvis du har spørgsmål. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvordan er det at være vikar hos os?

Hør Bitten og Emma fortælle om deres oplevelse med at være vikar hos os. Den ene arbejder i / har arbejdet i vores Kolding vikarbureau afdeling og den anden på Sjælland i vores København vikarbureau afdeling.

Afspil video
Afspil video
Pluk og pak
Afspil video

Bliv ringet op eller kontaktet