Søges: Job- og personalekonsulent. Se jobbet her

Dynefabrik i Vamdrup – længerevarende vikariat

15 medarbejdere søges ved Dynefabrik. Er du ikke helt sikker på, hvad du skal arbejde med, måske du er ung og har sabbatår? Det kan også være du ikke er, men bare ikke har fundet din hylde?

Her har vi et job, hvor du stadig kan tjene penge, og ikke skal hænge på en dum bindende kontrakt. Det er smart, hvis du vil se, om et job på fabrik kunne være noget for dig, eller hvis du nu beslutter at rejse verden rundt til november, måske et højskoleophold i januar?

Arbejdsopgaver

Vi søger produktions- og pakkerimedarbejder til både korte og længerevarende vikariater. Opgaverne indbefatter alt hvad der har med produktion af dyner og puder at gøre, samt pakkeri af disse. Er du dygtig og stabil forventes det, at du bliver oplært i bestemte maskiner, samt at der måske kan blive tale om en fastansættelse på sigt.

Ansøgning

Ansættelsen vil være på vikarlignende vilkår, men vil for nogle stort set være på fuldtid, i fast arbejde. I hvert fald indtil november. Til de dygtige er der måske en fastansættelse der lurer om hjørnet.

Opstart hurtigst muligt, så skynd dig at ansøg. Klik på ansøg nu, og formularen vil fortælle dig alt, hvad vi skal bruge fra dig. Herefter vil vi tage kontakt til dig, hvis du er den rette til stillingen.   

Du vil helt sikkert passe ind, hvis det her er dig: 

  • Er mødestabil over alt andet
  • Ikke bange for at tage fat
  • Arbejder med stor disciplin
  • Sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde
  • Kan fremvise straffeattest

Arbejdstid

Arbejdstiderne ligger fast på 7-15 alle hverdage undt. fredag hvor du slutter 14.20

Vikariatet aftales fra dag til dag eller uge til uge.

Løn

Lønnen vil være efter gældende overenskomst heri tillæg og pension